Bel ons nu: +32 11 900 600

Hoe kunnen wij u helpen?

Website

Wij bouwen uw digitaal huis vertrekkende van een analyse van uw zaak, product en uw verwachtingen. Na analyse volgt een grafisch ontwerp. Vervolgens wordt uw website opgebouwd met het CMS systeem Umbraco. Zo kan u steunen op de best beschikbare technologie, maar tegelijkertijd ook zelf inhoudelijke wijzigingen aanbrengen in je website. Desgewenst kunnen we ook voor de domeinnaam en bijhorende hosting instaan.

Meer info

We bieden u momenteel de mogelijkheid om gratis uw website te laten analyseren, we bezorgen u dan een overzicht van enkele punten waar u snel wat verbeteringen kan aanbrengen aan uw website.

Vraag nu een GRATIS analyse van uw website

Social media marketing

Het is mogelijk u te abonneren op ons social media marketing pakket. Wij voeren dan in nauw overleg alle nodige activiteiten uit.

Voor ons is dit geen gewone dienstverlening, wij gaan hier net dat stapje verder om te zorgen dat u het beter doet dan uw concurrenten.  We werken daarvoor nauw met u samen zodat u ook de groei van dichtbij meemaakt.

Het pakket omvat:

  • Het aanmaken van profielen op Facebook, Twitter, Pinterest, LinkedIn...
  • Het laten aangroeien van het aantal fans op afgesproken media
  • Het verkrijgen van likes en shares voor berichten op sociale media. We streven naar 50 likes/shares per bericht
  • Het posten van berichten op sociale media en ervoor zorgen dat deze berichten zichtbaarder worden, zowel bij volgers als bij nieuwe leads

(De te posten informatie zoals artikelen en foto's komen van het bedrijf. Desgewenst kunnen we daar ook een gespecialiseerde collega bij betrekken)

Voor zij die de sociale media liever zelf trotseren hebben we ook een oplossing, onze kennis zit namelijk ook vervat in een online cursus.

Meer info

Webshops

Webshops kan u in alle maten en formaten verkrijgen. Afhankelijk van de wensen van de klant, het productengamma en het verwachte cliënteel kunnen we kiezen voor een eenvoudige webshop die als plugin in de website wordt gehangen, dan wel voor een robuustere oplossing die gekoppeld is aan alle interne systemen.

Meer info

E-mail marketing

Ondersteunen bij het opzetten van een e-mail marketing campagne. Naast het bouwen van een template in uw huisstijl, kunnen we ook instaan voor het complete proces van opmaak, verzending tot rapportering. Wij maken gebruik van het e-mailmarketing platform van Mailchimp

(De te verzenden informatie zoals artikelen en foto's komen van het bedrijf. Desgewenst kunnen we daar ook een gespecialiseerde collega bij betrekken)

Meer info

Hosting

Op internet gebaseerde oplossingen hebben een plek op een webserver nodig. Ofwel sluiten we aan bij bestaande infrastructuur van de klant. Ofwel staan wij, als onderdeel van het traject in voor de hosting. Deze wordt aangepast aan de eisen van de klant en aan de vereisten van de applicaties en de websites. Wij hosten zowel op eigen infrastructuur , als op het platform van Microsoft Azure. Indien nodig kunnen wij ook instaan voor de registratie van de bijhorende domeinnamen.

Meer info

Ontwikkeling met DevOps

Het lijkt wel weer een modewoord van deze tijd, toch is de filosofie erachter niet nieuw.

Het is een ontwikkel principe dat ontstaan is uit frustraties rond de vroegere ontwikkelprincipes, waar met DevOps de stap gezet wordt om de werking te verbeteren waardoor projecten niet langer te laat worden opgeleverd, ze niet langer onderpresteren en de investeringen niet kunnen worden terugverdiend. Lees meer...

Meer info